Start Page 1. tüüpi diabeedi vaimne ravi


1. tüüpi diabeedi vaimne ravi


Diabeedi ravi lastel. I tüüpi diabeedi ravi peamised komponendid lastel on insuliinravi, dieediga, õige eluviis ja enesekontroll. Dieettoimingute hulka kuulub suhkru väljajätmine toidust, süsivesikute ja loomset rasva piiramine, fraktsionaalne sööki 5-6 korda päevas, individuaalsete energiavajaduste arvestamine.1 tüüpi diabeedi ravi ja ennetus, tänapäeva ja tuleviku võimalused Aleksandr Peet SA TÜK Lastekliinik. Keskmine HbA1- 8,6%. Põhilised insuliini süsteskeemid lastel • Mitmesüsti skeem -hommikul ja/või enne magamist keskmise toimepikkusega insuliin.Diabetes and diabetes treatment. What is diabetes type 1 and diabetes type 2? Can you get diabetes? Can diabetes be cured.Vaimne tervis. Lapse tervis. Toit ja trenn. Pikaaegse ravi puudumise korral võivad moodustuda äärmiselt valulikud toofused, (1) Loe artiklit.1. tüüpi diabeedi korral lastel on ägeda kiire algusega, I tüüpi diabeedi ravi peamised komponendid lastel on insuliinravi, dieediga.Teist tüüpi diabeedi ravi 6 GLP-1 retseptori agonistide kliiniline tõenduspõhisus ja kulutõhusus 2. tüüpi diabeedi ravis 7 1. Raporti eesmärk ja ülesehitus.ESIMEST TÜÜPI DIABEEDI RAVI Hüperglükeemia esmaabi ja ravi: 1. Insuliini süstimine 3-4 korda päevas või insuliini manustamine insuliinipumbaga.Ravi. 1. Kehakaalu Kehakaalu langetamine on 2.tüüpi diabeedi tekkimise põhjuseks ja kehakaalu langetamine on ka selle haiguse ainsaks ravimiks. Teenused.2. tüüpi diabeedi diagnoos. kui patsiendil on • glükoos paastuplasmas ≥ 7,0 mmol/l või • hüperglükeemia sümptomaatika ja juhuslik plasmaglükoos ≥ 11,1 mmol/l või • glükoositaluvuse proovis 2 t pärast 75 g glükoosi manustamist glükoos plasmas ≥ 11,1 mmol/l. Sümptomid ehk haiguse avaldumine.I tüüpi diabeedi ravi seni ei tunta, aga haigust saab juhtida insuliinivarude täiendamise kaudu. Insuliini manustatakse enamasti perioodiliste süstidega mitu korda päevas, kuigi on olemas ka teised võimalused, nagu näiteks insuliinipumbad. Kõhunäärme ja kõhunäärme rakkude siirdamine on võimalik ravi mõningatel haigusjuhtumitel.1 Eesti 2. tüüpi diabeedi juhend 2008 ambitsioonikamaks muutunud diabeedi ravi eesmärgid ja südame-veresoonkonnakahjustuste muude riskitegurite.Alla 4 mmol/l on madal ja üle 15 kõrge. Tähtsaimat rolli veresuhku taseme hoidmises omavadki just korrapärane tervislik toitumine, piisav kehaline koormus, vaimne heaolu ja õiges koguses annustatud insuliin. II-tüüpi diabeet. Laste endokrinoloogid on juba diagnoosinud lastel ka seni vanainimeste haiguseks peetud teist tüüpi diabeeti.II-tüüpi diabeedi lisandumine on reeglina seotud rasvumisega, põhjustatuna nii Diabeedi diagnoosimise ja selle ravi ajalugu on huvitavalt ja interaktiivselt .



Diabeet esimesed kursused, proovi menüü



1. tüüpi diabeet. 1. tüüpi diabeeti nimetatakse autoimmuunhaiguseks. See tähendab, et immuunsüsteem, mis tavaliselt aitab teie organismil võidelda bakterite ja viiruste vastu, ründab nüüd teie enda organismi. Diabeedi ravi alustatakse kohe pärast suhkurtõve diagnoosimist.Teha igapäevaselt füüsilisi harjutusi koos tsükliliste 0,5-1 minuti pikkuste ülekoormustega. Tarvitada nõutavas koguses puhast struktureeritud (sula)vett, 30-35 ml kehakaalu iga kilogrammi kohta. Mitte tarvitada diabeedi puhul kraanivett, sisaldab fluoriidijääke.Diabeedi ravi alustatakse kohe pärast suhkurtõve diagnoosimist, 1. tüüpi diabeedi puhul kasutatakse tavaliselt basaal – boolus skeemi.1. tüüpi diabeet on diabeedivorm, millesse üldjuhul haigestutakse lapse- ja Kui 1. tüüpi diabeedi korral on ainuvõimalik ravi insuliini süstimine, siis 2. tüübi .Ravikriis 1. tüüpi diabeedi jaoks Tervis Ja Medical Video: A Journey of Thoughts - with Raghu Rai (Aprill 2019). Igal nädalal jagab doktoriküla arstlik direktor dr Mallika Marshall oma kogemusi patsientidega, kes tulevad tema kliinikusse.KEEP THEM POOR | This Is What The Richest Don t Want You To KNOW (an illuminating interview) - Duration: 10:03. Video Advice Recommended.Diabeetilise neerukahjustuse diagnostika ja ravi Margit Muliin nefroloog AS LTKH Pelgulinna Haigla 14. nov 2003 Diabeetline 1. 2. 3. Diabeedi (eriti 2. tüüpi).„Suhkruhaiguse ravi ei saa olla efektiivne seni, „Paljudel juhtudel võib esimest tüüpi diabeeti välja ravida tabel 1, lk 26. Diabeedi teket.3. GLP-1 või insuliinravi. NB! Tablettravi, GLP-1 ja insuliinravi hoiavad veresuhkru normipiirides, kuid haigusest tegelikult terveks ei ravi. Kehakaalu langetamine on 2.tüüpi diabeedi tekkimise põhjuseks ja kehakaalu langetamine on ka selle haiguse ainsaks ravimiks.Ravi insuliiniga diabeedi raviks. Mis on diabeedi insuliin? Probleem, mida peab lahendama insuliini diabeedi ravi - on seega organismile andmete hormooni nagu tüüpi diabeet 1 pankrease β-rakkudes ei tegutse nende sekretoorset funktsiooni ja insuliini sünteesida. Endokrinoloogid kutsutakse regulaarsel insuliinisüste diabeedi Seda tüüpi.29 apr. 2017 Selle kiirelt surmale viiva vormi, s.t. I tüüpi diabeedi esimene teadaolev kirjeldus pärineb Kreeka Leonard Thompson, kelle ravi algas.Anu Ambos: 2.tüüpi diabeedi ravi on meeskonnatöö. Pärnu Teatrimajas toimunud Balti Perearstide Konverentsil esines endokrinoloog Anu Ambos ettekandega „Teist tüüpi diabeet - ravijuhised ja tegelik elu , kus rääkis 2. tüüpi diabeedi diagnoosimise ja ravi kitsaskohtadest ning rõhutas erinevate spetsialistide koostöö vajadust.1. tüüpi suhkurtõve ravi on kahjuks võimalik ainult insuliiniga. Tablettravi on haiguse esimestel aastatel võimalik 2. tüüpi diabeetikutel. Teie abikaasa veresuhkrud ei olegi enam nii halvad, kui õhtuks on veresuhkur 5,6 mmol/l.

You may look:
-> Smaltz ja diabeet
Ravi hõlmab treeningu ja dieedi kuigi II tüüpi diabeedi määr suureneb noorte hulgas. SGLT2 inhibiitorid ja glükagooni-sarnased peptiid-1 analoogid.Esimest tüüpi diabeet võib manifesteeruda igas vanuses. Aastatel 2001−2003 esmaselt haigestunud patsientide uuring näitas, et uutest 1. tüüpi diabeedi juhtudest Eestis on täiskasvanute.Seda tüüpi diabeedi nimetatakse sageli pankreaseks või sümptomaatiliseks, kes juba kannatavad 1. või 2. tüübi diabeedi all, Pankreatiidi ja diabeedi.Find a Doctor. To speak with an appointment scheduler, call 1-800-533-UPMC between 7 a.m. and 7 p.m. Monday through Friday. Note: We can schedule appointments for many — but not all — UPMC doctors and locations at this number.I tüüpi diabeet ehk insuliinisõltuv diabeet ehk 1. tüüpi diabeet ehk noorte suhkurtõbi (tüüp 1 diabetes mellitus, I tüüpi diabeedi ravi seni ei tunta.Diabeedi ravi kestab kogu elu. Kui 1. tüüpi diabeedi korral on ainuvõimalik ravi insuliini süstimine, siis 2. tüübi korral algab ravi enamasti suukaudselt võetavate tablettide ning elustiili muutuse (tervislik toitumine, kehakaalu langetamine, füüsiline aktiivsus) sidumisega.27 jaan. 2014 Kuid peamiselt lapseeas alguse saava 1. tüüpi diabeedi osas on Haigusele ravi tänasel päeval ei ole, diabeedihaige peab kogu elu endale .2. tüüpi diabeedi viljapuu: kodus lubatud ainult diabeedi piim. Ravi hõlmab näidatud annuse järkjärgulist Propolis lisatakse 1 kordseks kitsalt.Eduka ravi aluseks on õige toiduvalik, millele lisaks kasutatakse insuliinisüste (diabeedi 1. tüüp) või insuliinitundlikkust parandavat kui ka suurendavat tablettravi (diabeedi 2. tüüp). Teatud juhtudel vajavad ka 2. tüüpi diabeedihaiged insuliinisüste.4.3. 1. tüüpi diabeedi ravi 6.3. Glükoosisensori efektiivsus 1. tüüpi diabeedi korral glükomeetriga mõõtmisega võrreldes.1. tüüpi diabeedi korral heidab patsient järgmisi sümptomeid: patoloogiline janu, liigne uriini eritumine ja kuiv limaskestad. Suurenenud söögiisu on kaasas.II tüüpi diabeedi puhul Diabeedi ravi on kompleksne, soovitatavalt 1–2 tundi pärast sööki.Diabeedi kaks tüüpi Kaks levinumat diabeedi tüüpi on 1. ja 2. tüüpi diabeet. Eduka ravi aluseks on õige toiduvalik.
-> Rahvahooldusvahendid diabeedi jala ravis
20 dets. 2016 Puhtus on nuhtlus ka laste esimest tüüpi diabeedi puhul, kinnitab pea kümme Diagnoosi ja ravi hilinemisel võib tekkida isutus, iiveldus, .Naised, kellel on esinenud GDM, on hilisemas elus ohustatud 1. või 2. tüüpi diabeedi tekkest (40%-l gestatsioondiabeediga patsientidest kujuneb 10 aasta vältel 2. tüüpi diabeet, rasvunud patsientidel tõuseb esinemissagedus 50%-ni).Diabeedi ravi koosneb mitmest olulisest osast: 1. tüüpi diabeedi raviks on alati ainult insuliin. 2. tüüpi ja sekundaarse diabeedi puhul on võimalik vere-suhkru taset normaliseerida õige toitumise, veresuhkrut lange-tavate tablettide ning vajadusel ka insuliini.4 GLP-1 retseptori agonistide kliiniline tõenduspõhisus ja kulutõhusus 2. tüüpi diabeedi ravis 5 Kokkuvõte 2. tüüpi diabeet ehk suhkurtõbi on peamiselt vanemaealistel inimestel esinev haigus, mille ravi alustatakse füüsilise koormuse suurendamise ja dieediga.DKA võib kujuneda nii 1. tüüpi kui ka 2. tüüpi diabeedi puhul, kuid mõjutab sagedamini 1. tüüpi diabeeti põdevaid inimesi. Diabeedi ravi puudumine.1. tüüpi diabeedi esmased sümptomid, pärilikkus, ravi ja prognoos. Kuidas ravida insuliinipumbaga.4 Insuliinipumpade kasutamine laste 1. tüüpi diabeedi ravis 5 Kliiniliste uuringute tulemused on näidanud, et insuliini pumpravi vähendab 1. tüüpi diabeedi korral süsteravist efektiivsemalt veresuhkru taset ning varieeruvust. Vastav efekt on tõestatud nii laste kui ka täiskasvanute hulgas. Parima glükeemilise kontrolli.1 Eesti 2. tüüpi diabeedi juhend 2008 Viimase Eesti suhkurtõve diagnostika- ja ravijuhendi ilmumisest on möödas 8 aastat. Diabeedi klassifikatsiooni ja diagnoosimise alused ei ole vahepeal muutunud, küll aga on diabeedi ravis kasutusele võetud uusi ravimeid (suukaudseid ja insuliinipreparaate), samuti.1. tüüpi diabeet - eeldatav eluiga ja ravi. 1. tüüpi diabeedi all kannatavate inimeste peamine kategooria on lapsed ja noorukid. Selles eas on ka suur suremus.Diabeetilise neerukahjustuse diagnostika ja ravi Margit Muliin nefroloog AS LTKH Pelgulinna Haigla 14. nov 2003 Diabeetline neerukahjustus Üks peamistest diabeedi tüsistustest retinopaatia neuropaatia kardiovaskulaarsete komplikatsioonide kõrval Diabeet ja nefropaatia Diabeetilist nefropaatiat esineb 30-40% diabeetikutest S.o krooniline.Alla 4 mmol/l on madal ja üle 15 kõrge. Tähtsaimat rolli veresuhku taseme hoidmises omavadki just korrapärane tervislik toitumine, piisav kehaline koormus, vaimne heaolu ja õiges koguses annustatud insuliin. II-tüüpi diabeet. Laste endokrinoloogid on juba diagnoosinud lastel ka seni vanainimeste haiguseks peetud teist tüüpi diabeeti.tähendab, et diabeedi ravi baasi kuulub diabeetiku koolitus Vastavalt tabelile on nii türeotoksikoosi (E05 osakaal 5,2–5,9%), 1. tüüpi diabeedi (E10 osakaal.1. Ja 2. Tüüpi suhkurtõve kaneel. Tüüpi diabeedi ravis. Tõsi, kaneeli farmakoloogilise toime uurijad selgitavad, diagnoosi.
-> Kas diabeetikud saavad suhkruasendajatega valmistada magusaid saiakesi
Aastal 2011 avaldati Eesti Haigekassa tellitud kliinilise auditi “2. tüüpi diabeedi diagnostika ja ravi” 1. 2. tüüpi diabeedi Eesti ravijuhend;.Diabeedi ehk suhkruhaiguse saab jaotada kahte põhilisse gruppi: 1. tüüpi diabeet kuulub auto Suhkruhaiguse ravi ja kontrolli all hoidmiseks.Diabeedi ravi: info suukaudsete 1.tüüpi diabeediga inimestele ja mõnikord ka 2.tüüpi diabeediga inimestele kirjutatakse välja insuliinisüstid.1. tüüpi diabeedi uued ravimeetodid. Kõhunäärme ja β-rakkude siirdamisi piirab seni aga eluaegse immunosupressiivse ravi Kõiki põhilisi 1. tüüpi.Diabeedi ravi kestab kogu elu. Kui 1. tüüpi diabeedi korral on ainuvõimalik ravi insuliini süstimine, siis 2. tüübi korral algab ravi enamasti suukaudselt.17 juuli 2018 Diabeedi puhul hakatakse enne ravi alustamist arvestama patsiendi südame- Vaimne tervis Teist tüüpi diabeet on nii tavaline ja ometi on iga haigusjuht aitab tuvastada lootel nüüd veel neljandat kromosoomhaigust (1) .2. tüüpi diabeedi Eesti ravijuhend 2016 Autorid: Anu Ambos , Evelin Raie , Tarvo Kiudma , Ingrid Reppo , Anneli Rätsep , Kaia Tammiksaar , Tatjana Toomsoo , Vallo Volke Artikli.1. tüüpi diabeet - eeldatav eluiga ja ravi. Enamik neist kannatab 2. tüüpi diabeedi all ja ainult mõned diagnoosivad 1. tüüpi diabeedi. Paljud inimesed on mures I tüüpi diabeedi oodatava elu pärast. Arstid vastavad, et kõik sõltub patsiendist. Ainult patsient otsustab, kui palju.Vaimne tervis (psühhiaatria) Vigastused ja mürgistus; Naha ja nahaaluskoe haigused (dermatoloogia) Kopsude, bronhide ja pleura haigused (pulmonoloogia) Kõrva, kõri ja nina haigused (otolarüngoloogia) Endokriinsüsteemi haigused ja ainevahetushäired (endokrinoloogia) Seksuaalselt levivad nakkused (sugulisel teel levivad haigused).Samas on II tüüpi diabeedi tekkel seos geenidega, st et II tüüpi daibeeti põdevate vanemate lastel on suur soodumus haigestuda samasse haigusesse, kui lapse ja vanema elustiilid kattuvad. Diabeedi avastamine põhineb peamiselt vere või uriini suhkrusisalduse mõõtmisel. II tüübi puhul ka patsiendi sümptomite hindamisel.1 tüüpi diabeedi ravi ja ennetus, tänapäeva ja tuleviku võimalused Aleksandr Peet SA TÜK Lastekliinik.Diabeedi ravi põhiprintsiibid 1. tüüpi diabeedi raviks on alati ainult insuliin. 2. tüüpi ja sekundaarse diabeedi puhul on võimalik vere-.Vaimne tervis (psühhiaatria) Vigastused ja mürgistus; Naha ja nahaaluskoe haigused (dermatoloogia) Kopsude, bronhide ja pleura haigused (pulmonoloogia) Kõrva, kõri ja nina haigused (otolarüngoloogia) Endokriinsüsteemi haigused ja ainevahetushäired (endokrinoloogia) Seksuaalselt levivad nakkused (sugulisel teel levivad haigused).
-> Vitamiinid diabeediga lastele
Alates 1.jaanuarist 2009 on 50% soodustusega Exenatide (Byetta). Ettekannet lõpetades rõhutas Anu Ambos, et 2.tüüpi diabeedi ravi on meeskonnatöö.Pahatihti avastatakse diabeet juhuslikult muude analüüside tegemisel. Põhjuseks on enamasti haiguse aeglane kulg ja vähesed sümptomid 2. tüüpi diabeedi kujune.II-tüüpi diabeedi lisandumine on Diabeedi diagnoosimise ja selle ravi ajalugu on huvitavalt ja Eesti Laste ja Noorte Diabeedi Ühing. Liimi 1-312.Esiteks, insuliin on alati õige ravi, nii 1. kui 2. tüüpi diabeedi puhul. 2. tüüpi diabeeti võib ravida tablettidega, kuid võib ravida ka insuliiniga.tühja kõhuga 6,1 mmol/l 6,1 mmol/l 2 tundi pärast sööki 6,7-9,9 mmol/l 7,8-11,0 mmol/l Diabeet tühja kõhuga 6,1 mmol/l 6,1 mmol/l 2 tundi pärast sööki 10,0 mmol/l 11,1 mmol/l II tüüpi diabeedi korral tõuseb veresuhkru tase nii seoses insuliini toime nõrgenemisega kudedes - ehk insuliinresistentsusega.2. tüüpi diabeedi Eesti ravijuhend 2016 Autorid: Anu Ambos , Evelin Raie , Tarvo Kiudma , Ingrid Reppo , Anneli Rätsep , Kaia Tammiksaar , Tatjana Toomsoo , Vallo Volke Artikli.Divya Ravi, is a Bangalore based Bharatanatyam Dancer, and has been learning Bharatanatyam for over 19 years. Having undergone initial training under Gurus.22 juuni 2016 kõrvaldamine unetus Uni kui terviseindikaator universaalsalv uuringud vaimne Ametliku meditsiini seisukoht: „Diabeedi medikamentoosne ravi on võimatu, kui „Paljudel juhtudel võib esimest tüüpi diabeeti välja ravida (vähemalt Suhkruhaigus (diabeet), B1, B2, B4, B9, F, H, D, C, E, A, boor, jood, .Vastavalt uuele uuringule võib uus 1. tüüpi suhkurtõve ravi võib peatada insuliinit tootvate rakkude haiguse iseloomuliku hävimise ilma ülejäänud.Diabeedi ravi on efektiivseim, kui lisaks ravimite võtmisele tehakse muutusi elustiilis.Diabeedi ravi kestab kogu elu. Kui 1. tüüpi diabeedi korral on ainuvõimalik ravi insuliini süstimine, siis 2. tüübi korral algab ravi enamasti suukaudselt võetavate tablettide ning elustiili muutuse (tervislik toitumine, kehakaalu langetamine, füüsiline aktiivsus) sidumisega.I tüüpi diabeet ehk suhkruhaigus on veresuhkru tõusuga kulgev krooniline haigus, mille üheks iseloomulikumaks tunnuseks on insuliinsõltuvus s.t. kõik patsiendid vajavad haiguse diagnoosimise hetkest alates püsivat ravi insuliiniga. Kuna seedekulglas insuliin laguneb, peavad patsiendid ravimit nahaalusi süstima.See on koht, kus rutiin mängib. Siin on diabeedi juhtimise näpunäited, mis aitavad iga päeva osa katta: Hommikul. Kontrollige oma veresuhkrut. Kui teil on II tüüpi diabeet, peaksite kontrollima igal hommikul, enne kui sööte midagi, ütleb Marjorie Cypress, CDE, Ameerika diabeediassotsiatsiooni tervishoiu ja hariduse juhataja.
-> Suhkurtõbi mesilase mesi
I tüüpi diabeedi esimene teadaolev kirjeldus pärineb Kreeka aladelt II sajandist. Leonard Thompson, kelle ravi algas 1. jaan.Ravi insuliiniga diabeedi raviks. Mis on diabeedi insuliin? Probleem, mida peab lahendama insuliini diabeedi ravi - on seega organismile andmete hormooni nagu tüüpi diabeet 1 pankrease β-rakkudes ei tegutse nende sekretoorset funktsiooni ja insuliini sünteesida. Endokrinoloogid kutsutakse regulaarsel insuliinisüste diabeedi Seda tüüpi.Vaimne tervis (psühhiaatria) 1. Tüüpi diabeedi korral insuliini peksmine on vajalik, et diabeedi ravi insuliiniga võib lisada subkutaanseid rasvkoesse.2. tüüpi diabeedi Eesti ravijuhend 2016 Anu Ambos1, Evelin Raie2, Tarvo Kiudma3, Ingrid Reppo4, Anneli Joonis 1. Ravi algoritm.Samas on II tüüpi diabeedi tekkel seos geenidega, st et II tüüpi daibeeti põdevate vanemate lastel on suur soodumus haigestuda samasse haigusesse, kui lapse ja vanema elustiilid kattuvad. Diabeedi avastamine põhineb peamiselt vere või uriini suhkrusisalduse mõõtmisel. II tüübi puhul ka patsiendi sümptomite hindamisel.10 April 2015 08.04.2015 1 Diabeedi levimus Eestis Diabeedi diagnostika •1 tüüpi diabeet –kliinile pilt; GLP-1 analoogi koht ADA/EASD ravi algoritmis.2. tuupi diabeedi ravijuhend. Issuu company logo. Close. Stories Discover Categories Issuu Store TÜÜPI DIABEEDI JUHEND.Diabeedi ravi. Nagu öeldud, on diabeedi ravi eesmärk hoida veresuhkru taset stabiilsena. Vajalik on tervislik eluviis, mille kohta leiate sellelt veebilehelt terve eraldi peatüki. Teiseks tuleb veresuhkru taset regulaarselt mõõta. Ravi kolmandat osa kirjeldatakse allpool ning see puudutab ravimeid.Diabeedi tüübid on erinevad 3. 1. tüüpi diabeet On tavaliselt põhjustatud autoimmuunsest reaktsioonist, mille korral organismi kaitsesüsteem ründab insuliini.2. tüüpi diabeedi Eesti ravijuhend 2016. Autorid: 1. Lyme’i tõve Töötajate vaimne tervis ja toimetulek (ITK).2 mär. 2018 Diabeedi uurijad ütlevad, et suhkruhaiguse all mõistetakse viit Vaimne tervis Esimesed kolm tüüpi on agressiivsemad ja vajavad tugevamat ravi, kui viimased kaks. 3. Reinu lugu: kuidas minust sai mitte-diabeetik.Ravi alustavate teist tüüpi diabeedi haigete ravisoostumus Eestis aastatel 2011 - 2013 Eesti Haigekassa retseptiandmete põhjal 1. Sissejuhatus.Erinevad insuliinitüübid 1. tüüpi diabeedi raviks (ibid) Insuliinitüüp. Vastsündinud lapse diabeedi ravi eeldab lahjendatud insuliini süstimist.




1. tüüpi diabeedi vaimne ravi:

Rating: 986 / 696

Overall: 645 Rates

Anti Aging Caviar Hand Cream - Beluga kaviárt tartalmazó, kézfiatalító krém

4 990 Ft

Tovább...

Anti Aging Hand Cleaner - Kézmosó hab, mely véd a víz szárító hatásától

4 680 Ft

2 990 Ft

Suhkru vereanalüüsi hind Jekaterinburgis

Anti Aging Hand Lift Cure - Kézfiatalító kúra otthonra

12 990 Ft

Tovább...

Anti Aging Hand Protection - Kézvédő krém nappalra

4 990 Ft

Tovább...

Anti Aging Hand Scrub - Kézfiatalító bőrradír

4 790 Ft

Diabeediravi India piimaga

Anti Aging Omega Hand Mask - Omega3 és Omega6 zsírsavakat tartalmazó kézmaszk éjszakára

4 990 Ft

Tovább...

Anti Pigment - Pigmentfolt-halványító

4 990 Ft

Tovább...

Nail Vital 12 ml+Caviar hand Cream 30 ml

6 886 Ft

5 590 Ft

Diabeedi kätekreemifoorum

Quick Action Hand Creme - Az igazi kézkrém!

3 790 Ft

Tovább...

Tender Touch - Bőrradír tengeri sóval, szőlőmag-olajjal

4 440 Ft

2 990 Ft

Diabeediga lapse higi lõhn